Treeniblogi jäi tauolle yhdessä kotisivujen kanssa lokakuun lopulla, mutta eipä sitten uusien sivujen myötä enää palannutkaan päivitysten alaisuuteen. Tästä johtuen vanhojen ja uusien merkintöjen välillä on lähemmäs kolme kuukautta aikaa. Ei sen puoleen, että marras-joulukuun aikana olisi pahemmin ollut mitään kirjoiteltavaakaan - treenaaminen jäi hieman vähiin... Selityksiä? Noh, yritetään. Marraskuussa Gitalla oli juoksu, jolloin se oli melkein kolme viikkoa hoidossa. Gitan kanssa ei ole mikään paras aika treenata heti juoksun jälkeen, joten pidin vielä hyvällä (kröhöm) omatunnolla pari viikkoa tokolomaa. Manun kanssa emme taas päässeet käymään kovin säännöllisesti ohjatuissa agilitytreeneissä muiden menojen takia. Pian alkoikin joulutauko agilityrintamalla ja itse olin lomalla reissussa. Viikko loman jälkeen Gitta steriloitiin ja tällä hetkellä sillä on vielä tikitkin mahassa, joten olemme tehneet vain vähän toko- ja naksutreenejä sisätiloissa. Manun ohjatut agitreenit alkoivat viime viikolla.

Näin tammikuussa on taas hyvää aloittaa bloggailu, joten tervetuloa vain lueskelemaan meidän poppoon treeni- ja kisakuulumisia. Huomaathan, että blogissamme on kommentointimahdollisuus, kommentteja otetaan ilomielin vastaan :)

Blogia tullaan vielä hieman fixailemaan, tarkoituksena olisi lisätä ainakin kuukausittain treenisuunnitelma sekä laittaa koirista ja harrastuksista lyhyet esittelyt, ettei tarvitse niitä lähteä kotisivuilta etsimään.