Eilen kävimme aamupäivällä treenamassa Ojangossa. Sirja ja Rölli olivat myös mukana. Gitan kanssa tein pientä radanpätkää putkiansalla ja puolikkailla kepeillä. Teknisesti meni ihan hyvin, mutta into ja vauhti ei ollut kovin korkealla - tuntui hirveältä vääntämiseltä. Puomia tehtiin ensin yksittäisenä esteenä, mutta vauhti oli liian hidas > kontaktit huonoja. Laitoin sitten putken ennen puomia ja jo alkoi tulla vauhtia, kontaktikin oli siis ripeämpi ja oikein hieno.

Manun kanssa en uskaltanut ottaa mitään kunnon rataa, vaikka se olikin kävellyt jo monta päivää ihan normaalisti. Otettiin kuitenkin muutama miniminihyppy, putki ja puolikkaat kepit. Tokoiltiin myös vähän ja leikittiin hiirellä :)

Gitan kanssa tein eteenmenoharjoitusta putkella ja kolmella peräkkäisellä hypyllä + ruokakupilla. Laitoin rimat 60 cm, normaalisti treenataan 55 cm. Rimojen kanssa ei ollut mitään ongelmaa, hyvin tuo osaa nykyään hypätä. Kivasti G eteni suoralla, täytyy treenata taas eteenmenoja niin paljon kuin mahdollista. Pari kolme hyppyä olisi kyllä loistavaa saada takapihalle ;)

Lopuksi tokoilin myös Gitan kanssa. Periaatteessa ihan ok seuraamista ja jättöliikkeet, mutta ihan yhtä tahmeeta kuin agilitykin. Ei auttanut mikään riekutus. Noh, G ei joka päivä toimi, se täytyy vain oppia hyväksymään.