Oi voi, kun on jäänyt taas blogin päivitys. Olen niin ahkeraan taistellut uusien kotisivujen kanssa, ettei yksinkertaisesti ole jaksanut blogiin kirjoitella.

Maanantaina oli Gitan agilitytreenit, teemana haltuunotto ja vastakäden käyttö, harjoituksena 6 hypyn kuvio. Ennen treenejä kävin kentällä puuhailemassa Manun kanssa ja Gitta jäi puuhun kiinni huutamaan. Oli oikein innokas, kun otin sen radalle :). Taisteli ihan hulluna remmistä (ilman kehotusta!) ja intoili kaikin mahdollisin tavoin, jee! Hyppypyöritys meni varsin hyvin, vaikken itse ollutkaan siihen tyyliin tottunut käsilläni ohjaamaan. Innosta johtuen Gitalla oli normaalia enemmän vauhtia ja siksi varmaan sujuikin ihan hyvin, kun ei tullut niitä hidastelutöppäyksiä kesken tiukkojen kohtien ja pystyin itse pitämään liikettä yllä koko ajan. Tehtiin myös alon tokojuttuja, hienosti meni :)

Tiistaina treenattiin Gitan kanssa tokoa heti aamusta ennen ruokaa, jättöliikkeet meni ok, luoksetulot hyviä ja suht nopeita + seuraamisen paikka tosi hyvä ja pysähdykset nopeita. Taistelujutut oli taas tosi kivoja, remmiin oli pakko käydä kiinni heti kun vapautin seuraamiskuvion jälkeen. Enpä viitsinyt asiaan puuttua, päin vastoin innostin vain, koska kyseessä on Gitta ;)