Eilen oli virallisesti Milon agilitytreenit, mutta Gitta ja Manu pääsivät myös mukaan. Mentiin kentälle puoli tuntia etukäteen. Gitan kanssa lähinnä leikittiin ja otettiin vähän seuraamista + koitettiin ilmaisuhaukkua. Seuraamispätkät patukalla hetsaamisen jälkeen olivat ihan hyviä, niin olivat myös ilmaisuhaukut! Odotan jo innolla aussieleirillä, vaihdoin nimittäin leirilajin jäljestä hauksi. Haku kiinnostaa itseäni enemmän kuin jälki, joten on ihan tulevaisuuttakin ajatellen hauska päästä kokeilemaan uutta lajia.

Manun kanssa en tehnyt mitään järkevää, helppoa pyöritystä kentällä olevilla esteillä ja patukan noutamista. Ei treenaamisen tarvi niin totista ja järkevää aina olla, pääasia että oli hauskaa ;)

Milon treeneissä teemana oli takaakierto, jota treenattiin yksittäisellä hypyllä. "Kierrä" käsky oli Miloiselle jo ennestään tuttu, joten eipä siinä jälleen kerran mitään ongelmaa ollut. Tiukasta käännöksestä huolimatta rimakin pysyi ylhäällä! Puolikkaita keppejä otettiin muutaman kerran. Yiritn saada Milon laskemaan pään pujotellessa alemmaks ja hakemaan matalampaa asentoa, mutta frolicin palaset eivät olleet tarpeeksi houkuttelevia, kun pujottelu on niin hauskaa :D. Seuraavalla kerralla täytyy ottaa lihapullia tai nakkeja.

IMG083.jpg
Äitee haukuttaa Gittaa

IMG109.jpg
Gitta seuraa

IMG128.jpg
Manu ja patukka :)