Aloitin tokoilemalla Gitan kanssa, mutta koska se oli taas vaihteeksi aivan hanurista (seuraaminen...) vaihdoin suosiolla kontakti- ja keppitreeniin. Nimimerkillä näin-koirasi-edistyy-tokossa

Joka tapauksessa A:n kontakti remmissä olivat hyviä, tosin tuo meidän koti-A on normaalia estettä puolet pienempi. Vauhtia kyllä on nykyään jopa niin paljon, ettei G meinaakaan enää hidastaa kunnolla alastulokontaktille, vaan yrittää napata siellä odottavan namin jotenkin lennossa ja pysähtymättä. Eipä käy sellainen, siksi takaisin hihnaan palautus. Tällä kertaa G kuitenkin rauhoittui suhteellisen hyvin kontaktille odottamaan, vaikka itse kävelin kauemmas. Kertaakaan ei luikkinut perään omia aikojaan.
  Kepeillä treenattiin sisäänmenoja, jotka sujuivat myöskin pääosin hyvin. "Väärän" puolen hakeminen sujuu tällä hetkellä paremmin, joten toista puolta pitäisi ilmeisesti vahvistaa enemmän, jotta nuo saataisiin tasapainoon. Rytmin kadotuksia ei ollut ollenkaan eikä G tarvinnut ollenkaan avustavaa kättä, vaan pystyin juoksemaan normaalisti vierellä. Tehtiin aika paljon toistoja, taisin itse ahnehtia liikaa. Onneksi ei sentään into lopahtanut eikä kepitykset huonontuneet loppua kohti - päin vastoin, mutta silti kyllä pitäisi tehdä etukäteen joku fiksu suunnitelma, että mitä treenaa ja kuinka paljon.

Manun kanssa otin A:n kontaktia kisanomaisesti eli en itse kävellyt palkkaamaan pysähdyksestä. Sen sijaan laitoin välillä namin odottamaan alas, jotta koira sai välillä palkan pysähtymisestä. Lopuksi muutama toisto kunnon palkkauksella.
  Keppejä ei ehditty montaa kertaa ottamaan, kun Manun tänään leikatusta kynnestä alkoi vuotamaan verta. Ehdittiin aloitella keppien itsenäistä hakemista kaukaa, aluksi helpoilla kulmilla. Palkkasin heittämällä namin / lelun kepityksen jälkeen. Ei juuri moitteen sijaa, varmuutta tulee varmasti toistojen myötä.

Vähän meinaa pihalla loppua tila kesken jo pelkästään kepeillä erityisesti Manun kanssa on vaikea treenata kulmia. Vapaatreenivuoroja kyllä olisi sekä BAT-hallilla että Purinalla, mutta kyytiä sen sijaa ei :(. Täältä sivukylästä kun ei bussitkaan kulje sinne minne pitäisi. Noh, marraskuussa toivoon mukaan on vihdoin ja viimein se ajokortti, sitten kelpaa ajella reenaamaan.