Sunnuntai-iltana Tampereelta saapumisen jälkeen raahauduin vielä Gitan ja Manun kanssa tokoilemaan Harjulan koulun kentälle. Gitta oli innosta pinkeänä, olihan se ollut enemmän ja vähemmän yksin koko päivän. Aluksi harjoiteltiin kaikenlaisia hyppysysteemejä puolimetrisillä kaiteen pätkillä, kaikkea mahdollista tokohypystä takaaleikkauksiin. Takaaleikkauksetkin sujuivat ilman namilätkää!
Otin aluksi seuraamista, paljon käännöksiä mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Seuraaminen oli oikein hyvää, paikka oli koko ajan oikea (!) ja vire säilyi suht hyvin. En viitsinyt ottaa jättöliikkeitä seuraamisen kanssa, joten maahanmenoja treenattiin niin että käveltiin hissuksiin ympäriinsä (ei seuraamista) ja välillä annoin maahan-käskyn. Oikein nopeita ja hyviä maahanmenoja.
Sivulle tuloon etukautta liitin ensimmäisiä kertoja käskyn "sida", tehtiin 2 x 5 toistoa. Lopuksi harjoiteltiin pitkästä aikaa paikalla oloa, hyvin sujui sekin.
Olen erityisen tyytyväinen Gitan vireeseen ja keskittymiseen, voi kun se olisi tuollainen useamminkin kuin kaksi kertaa kuussa. Liiallisesta treenistä vireen vaihtelut tuskin johtuvat, sillä tokoa harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa eikä silloinkaan pitkiä aikoja kerralla.

Manun seuraaminen oli myös ok, kontakti pysyi hyvin, mutta hieman etäällä jalasta se kulkee koko ajan. Kisoihin kun ei kuitenkaan tähdätä niin menkööt ;). Avon jättöliikkeet sujuivat moitteetta. Luoksetuloa otin 2 x kahdella pysähdyksellä (voivoi-luokka) ja 5 x ilman pysäytyksiä. Pysähdykset olivat ihan hyviä, maahanmenot erityisesti. Lopuksi vähän kaukkareita, eipä niissä edelleenkään muuta ongelmaa 2-3 metrin etäisyydellä kuin laiskahkot istumaan nousut.