Tänään olivat vuorossa Manun toiset agilitykisat kolmosissa. Aamulla saimme nukkua pitkään, kolmosten rataan tutustuminen kun alkoi vasta klo: 15.15. Olimme paikalla hyvissä ajoin mini3 luokan alkaessa. Rata vaikutti varsin mukavalta edellisviikonlopun startteihin verrattuna, mutta muutama kinkkinen paikka siellä kyllä oli. Rataan tutustuessa kinkkiset kohdat näyttivät vielä vaikeammilta kuin yleisöstä käsin.

Manu kuunteli hallissa ihan hyvin, lämppäesteillä ei oltu ollenkaan. Vähän meinasi mennä välillä rähjäämisen puolelle, mutta suurimman osan ajasta haki kontaktia ihan kivasti. Rata-alueelle mentäessä korvista ei ollut tietoakaan, ei istunut käskystä eikä tullut sivulle. Jouduin painamaan kädellä istumaan eikä ottanut kontaktia ollenkaan, tuijotti vain radalle. Rata alkoi pienellä kolmen esteen kiepautuksella, jollaisia ollaan tehty treeneissä monen monta kertaa. Vaan kun idiotti ohjaaja oli jostain syystä arvioinut kolmannen hypyn puoli metriä lähemmäksi kuin mitä se todellisuudessa oli. Sattuipa vielä niin että startista huolimatta Manu oli niin hyvin hyppysissä, että onnistuin vetämään sen sopivasti hypyn ohi. Koira teki juuri niin kuin ohjasin. 5 siis kiellosta. 
  Loppurata sujui varsin mallikkaasti; kaikki kolme kontaktia menivät nappiin, samoin vaikeahko kepeille vienti ja muut ansakohdat. Meno oli todella sujuvaa! Vauhti ja kaarrokset olivat kohdallaan, sillä kiellon aiheuttamista lisäsekunneista huolimatta pääsimme melko tiukan ihanneajan alle -4.13 sekuntia.

Ei voi muuta sanoa kuin että olen iha mahdottoman tyytyväinen! Periaatteessa typerä ohjausvirhe harmittaa, muutenhan olisimme saaneet nollan, mutta sekin johtui ihan sataprosenttisesti itsestäni ja Manu teki juuri niin kuin pyysin. Sata kertaa enemmän olisi harmittanut esim. kontaktivirhe, keppien sössiminen tai virhe ansapaikoilta. Opinpahan ainakin katsomaan tarkemmin rataan tutustuessa esteiden sijainnit ;)

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, tarkoitus olisi mennä seuraaviin kisoihin maaliskuussa:
- Kotka 11.3.
- Kirkkonummi 17.3. 
- Helsinki 25.3.