Tällä hetkellä ei oikein meinaa riittää intoa blogin jatkuvaan ja säännölliseen päivittämiseen, joten olen suunnitellut kotisivujen uutisosion ja treeniblogin yhdistämistä. Tarkoituksena olisi päivittää kaikki uutiset ja kuulumiset pelkästään blogiin ja silloin tällöin kirjoitella yksittäisistä treeneistä ja niiden sujumisesta. Olen myös harkinnut blogin siirtämistä Bloggeriin Vuodatuksen ajoittaisen toimimattomuuden takia. Yritän hommailla tämän muutoksen lähiaikoina :)

Joka tapauksessa agiliidot sujuvat varsin hyvin, Gitan kanssa olen tehnyt joka treeneissä vauhti-motivaatio- ja eteenmenoharjoituksia - toivottavasti alkavat pikku hiljaa tuottamaan tulosta. Myös rengasongelma alkaa ainakin tilapäisesti helpottamaan, seuraavaksi täytyy alkaa treenaamaan vaikeammalla renkaalla (kyllä, Gitta on hieman valikoiva esteiden suhteen). Omaa ohjaustyyliäni pitäisi edelleen muuttaa pehmeämpään ja revittelevämpään suuntaan.
  Manusta huomaa, että se alkaa heti vedättämään, kun ei niin tosissaan treenailla. Manun kanssa pitäisi olla todella perfektionistinen "nyt-on-pakko-mennä-oikein"- asenne, jotta ohjaisin itse tarpeeksi määrätietoisesti ja jämäkästi. Hankalaa, kun Gitan kanssa pitää taas olla niin täysin erilainen.

Nyt parina aurinkoisena päivänä olen innostunut vähän tokoilemaan molempien kanssa. Ollaan käyty läpi noutoa, tunnaria, ruutua, luoksareita ja kaukokäskyjä vaihtelevalla menestyksellä, Manun kanssa lisäksi seuraamista. Manu on ollut ihan intopinkeänä ja tehnyt lähes poikkeuksetta todella hienoja suorituksia. Gitan vire on ollut vähän tuuliviirimäinen ja se viiri vaihtaa useasti suuntaa yhdenkin treenin aikana. Ohjaajalla on pari kertaa meinannut palaa pinna, aijai... Aikaisemmin harmaita hiuksia aiheuttaneet kaukokäskyt ja liikkeestä seisominen olivat yllättäen todella hyviä, mutta nyt vaikeuksia tuottivat luoksetulon pysäytys ja nouto.

Huomenna päästäänkiin agiliitelemään ihan urakalla: aamupäivällä Manun ja Milon kanssa vapaatreenaamaan ja illalla Gitan ohjatut treenit. Agilitykärpänen on päässyt taas puraisemaan pahemman kerran ja kun Manukin on kisoja ajatellen ikään kuin pois pelistä niin pakkohan sitä on Milosta yrittää vääntää agilitykoira... Nyt (luku)lomalla päästään hyvin päivisin hallille (edellyttäen tietysti, että saan auton käyttöön). Keväällä vapaatreenimahdollisuuksia onkin jo enemmän, kun ulkokentät sulavat ja kuivahtavat. Saa nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään ;)