Perjantaina helle ei juuri helpottanut agitreeneihin mentäessä, mutta sehän ei Miloa haitannut lainkaan. Vedin ensin stopparitreenin ryhmälle, koska kouluttajamme ei päässyt paikalle ja tein vasta sen jälkeen Milon kanssa. Kahdella ensimmäisellä kerralla jomman kumman hypyn rima tippui, mutta kolmannella onnistui todella hienosti.

Milo alkaa hiffata kepitystä jo varsin hyvin, mutta mielestäni sillä on huono tyyli pujotella liian ryhdikkäässä asennossa (vauhti ei niin kova, liike pomppivaa). Sen takia vedätän sitä edelleen namilla, jotta saisin sen pään alemmas ja näin koiran tajuamaan, että matalemmalla liikkuessa pujottelukin sujuu helpommin ja nopeammin.

A:n kontakti oli edelleen yhtä remmin päässä roikkumista, vaikka ehkä hitusen vähemmän kuin edellisillä kerroilla. Namilautanen ei Milon vauhtia juuri hidasta :). Puomin kontakti sujui sen sijaan paljon paremmin. Miloinen ei karannut kontaktilta ennen aikojaan kertaakaan, mycke bra!

Kuumasta säästä Milo jaksoi haukkua koko alkeistunnin ajana (kouluttamssa jälleen) ja sai kiskottua remmin niin kireään, että solmu piti avata pihdeillä :D