Blogin päivitys on ollut lähes koko toukokuun jäissä. Pikku hiljaa alkaa taas päivityksiä kuulumaan, kaikki koulutehtävät ja kokeet on nimittäin hoidettu alta pois ja kesäloma alkaa ylihuomenna! Uutta ulkoasua alan väsäilemään niin sivuille kuin blogiinkin piakkoin. Ulkoasun vaihdon yhteydessä on luvassa sivujen suurpäivitys.

Kaikista eniten ollaan viime viikkoina agilitattu, treenejä kun on kolme kertaa viikossa. Manun kanssa ollaan päästy valitettavasti vain muutamiin treeneihin eikä kisoissa olla käyty ollenkaan. Hierojalla käynti ja kotihieronta ovat selvästi auttaneet jumitukseen, rimojen tiputukseen ja vauhdin hiljentymiseen. Kepit vaatisi tehotreeniä ja kontaktit ovat aivan ****. Jälkimmäiseksi mainitusta syystä kisamotivaatiokaan ei ole kovin korkealla. Treenit ovat kuitenkin menneet ihan suhteellisen hyvin.
Gitta on kevään aikana kehittynyt ihan kivasti. Varmuutta ja vauhtia on tullut lisää ja kepitykset ovat parantuneet hirmuisesti ulkokentällä. Rengas on edelleen ongelma, tehtiin jo tehotreenikausi pelkällä renkaalla ilman kehikkoa. Heti kun rengas laitetaan kehikkoon, G tunkee kaikista väleistä (myös ylhäältä). Renkaaseekiin osuu tietysti aina välillä, mutta kun tarkoitus olisi osua siihen joka ikinen kerta.
Miloisen kanssa olen käynyt nyt kaksi kertaa jatko1 treeneissä ja muutaman kerran vapaatreenaamassa. Vauhtia on vaikka muille jakaa, pitäisi vaan saada opetettua herralle kunnon hyppytyyli (tämän hetkisellä vauhti+matala liitohyppy tyylillä rimat lentävät taivaan tuuliin).

Gitan tokoiluihin olen vihdoin ja löytänyt sopivan nostatuskeinon - jalkojen välistä pujotteleminen! G innostuu ihan hirveästi ja vire kestää paljon pidempään kuin patukalla nostatettaessa. Nykyään taisteluleikit käyvät palkkana siinä missä namikin ja G todellakin tykkää riekkua patukan kanssa eikä vain kisko sitä sen takia, että niin on opetettu. Jeij! Alon liikkeet ovat periaatteessa olleet halussa jo pitkän aikaa, mutta mulla on itselläni kauhea kynnys lähteä kisaamaan, kun vaadin turhan täydellistä suoritusta... Täytyypi muistaa, ettei alokasluokan koiran tarvitse työskennellä evl-tasoisesti. Itseasiassa ilmoittauduin tänään 18.8. Mäntsälään tokokokeeseen.

Treenisuunnitelmasta olen jauhanut iät ja ajat, mutta nyt se toteutuu. Suunnitelmaa tulossa siis kaikkien koirien agilityyn sekä Gitan tokoon ja jälkeen.