Eilen siis alkoivat Manun ohjatut agitreenit. Ilmeisesti muut ryhmäläiset olivat unohtaneet treenien alkamisajankohdan tai lomailivat vielä muuten vaan, mutta jokatapauksessa kahden tunnin aikana paikalle ilmaantui huimat kolme koirakkoa. Ehdittiinpä treenata kunnolla ;). Ei edes ollut tuskaisen kuuma, sillä kerrankin Ojangoon pätsiin kävi jonkunlainen ilmavirta.

Ensimmäisen radan teemana oli putki-kontakti hässäkät, joita on alkanut taas näkymään kisoissa. Lisäksi radalla oli uusi sarjaeste, jota en ole edes tajunnut harjoitella aikaisemmin. Sarjaeste ei kuitenkaan tuottanut mitään vaikeuksia, Manu hahmotti estevälin hyvin ja sai sovitettua askeleensa oikein. Muutenkin rata meni mielettömän hyvin, Manu ei edes vilkuillut väärän pään putkia tai väärää estettä (putki/kontakti). Kerran livahti A:n sijasta putkeen, mutta syy oli täysin oma ja vähän linjaa muuttamalla sekin sujui. Hienoa! Tehtiin myös sama rata väärin päin.

Kolmas rata oli hauska, Manun kanssa treenattiin keppien hakemista niin että juoksenkin itse edellä ja koiran täytyy siitä huolimatta malttaa ottaa kepit alusta asti. Manu haki kyllä ihan hyvin, mutta näitä täytyy silti treenata lisää eri kulmista. Muutoin hyppykuviot menivät loistavasti, kaarteet olivat mahdollisimman lyhyitä ja lähetys+haltuunotto yhdistelmät toimivat.

Kontakteja treenattiin myös urakalla, mutta tuntui vaan turhalta hinkkaamiselta, kun treeneissä aina toimii.

Manulla on tällä hetkellä korvatulehdus, mutta onneksi selvisi, että käyttämissämme korvatipoissa on vain 7 päivän varoaika ja näin ollen pääsemme Järvenpään kisoihin :)