Pistän Gitan tämän päivän tokoilut erilliseen merkintään, kun tuli tuosta agisepustuksesta sen verran pitkä, ettei sentään viitsi romaania kirjoittaa.

Eli neiti Gee oli tosiaan myös Lohjalla mukana, joten saatiin tehtyä hyvät häiriötreenit agilitykentän vieressä. Palkkana oli lihapullia ja remmillä riekkumista. Tein läpi alokasluokan liikkeitä; vapaana seuraamista (käännöksiä, juoksua ja pysähdyksiä), jättöliikkeet sekä luoksetuloja. Mitään en jäänyt hinkkaamaan, vaan ihan kertauksen vuoksi harjoiteltiin eikä sen puoleen ollut mitään hinkattavaakaan :)

Gippana oli todella hyvässä vireessä parin tunnin häkissä odottelun jälkeen ja totta kai agility vähän kuumensi sitä. Seuraaminen oli huippuhyvää käännöksineen päivineen. Liikkeestä maahanmeno hyvä, liikkeestä seisominen jälleen hitusen hidas, mutta olkoot. Luoksetulojen perusasennot olivat suoria ja hyviä, mutta tuli vähän hitaasti. Vauhtiluoksareita olisi voinut tehdä loppuun muutaman.

Tokoilut menivät tänään todella hyvin, ihmettelen vaan, että kun koira kuitenkin osaa niin miksi se jatkuvasti kehittää jotain omaa sinne väliin ja näitä hyviä treenejä tulee turhan harvoin..?