Kisattiin aamulla Gitan kanssa yksi startti ykkösissä, tuomarina norjalainen Yngve Sommer. Rata ei varsinaisesti ollut vaikea, mutta hyvin erityyppinen kuin suomalaisten tuomareiden radat. Radalla oli meidän kauhuesteet rengas ja keinu, jotka menivät tälläkin kertaa hienosti. Ei sillä niin väliä jossei reeneissä toimi, kunhan kisoissa pelittää. Valitettavasti muuten niin hienolla radalla tippui yksi rima, kun tein aivan liian tiukan käännöksen maxikoiralle eikä G pystynyt millään hyppäämään rimaa pudottamatta. Tulokseksi siis 5 ja sijoitus 7. Parannusta viime viikosta :)

Palattiin Purinalle iltapäivällä, kun luvassa oli kaksi Manun agistarttia. Tuomareina Yngve Sommer sekä tanskalainen Regin Reinhard. Eka rata oli ihan kuusesta, Manu ei kuunnellut yhtään ja veteli muutenkin ihan omaa sooloa... Ensin tippui rima, kun ei malttanut kaikelta huutamiselta edes hypätä kunnolta, sitten roiskaisi puomin kontaktin, teki järkkyjä kaarroksia ja hyppäsi A:n kontaktin. Siinä vaiheessa paloi hermo, otettiin A uudestaan ja lähdettiin lätkimään. Tulokseksi HYL.

Toinen rata oli hiukka helpompi, mutta jälleen kontaktit päin mäntyä. Puomilta ja keinulta (!?!) yhteensä 10 virhepistettä. Vähän kyllä ihmettelen tuota keinua, että oliko se oikeasti muka virhe, mutta kai mä sitten vedin koiran liian aikaisin pois. Muutoin ihan siisti rata, hyvän käännökset ja kepit. Vaan kun on tässä vaiheessa hyvin laiha lohtu.

Lisättäköön vielä, että hallissa oli hyvin verkkaesteitä: hyppyjä, puomi ja A. Lämppäiltiin niillä paljon ja kas kas, Manu teki tosi hienoja kontakteja varmaan 30 - sekä ennen että jälkeen kisaratojen. Koirathan ei tee virheitä ohjaajaa kiusatakseen, mutta....

Viime viikonloppuna vitsailin kisauran lopettamisesta, nyt se ei enää tunnu vitsiltä. Se on ainakin selvää, ettei tänä vuonna kisata enää yhden yhtä kisaa (ei edes huomenna) ja tekisi kyllä kovasti mieli pitää hermolomaa koko agilitysta (Manun kanssa) jouluun asti.. Sen jälkeen voisi taas miettiä uudelleen, että viitsiikö oikeasti enää edes yrittää.