Keskiviikkona iltana suuntasimme Gitan kanssa kohti Järvenpäätä Sirjan ja lk collie Röllin luokse. Lähdimme heti ensimmäiseksi juoksuttamaan koiria läheiselle aukealle, ettei Sirja kämppiksensä kanssa saisi häätöä kämpästä koirien riekkumisen takia... Riemulla ei ollut rajaa, kun kaverukset pääsivät revittelemään. Puolisen tuntia tarkenimme seistä pakkasessa, jonka jälkeen heitimme koirat kämpille ja lähdimme vuokraamaan leffaa. Samalla hetkellä, kun paiskasimme oven kiinni muistimme että kappas, avaimet jäi sisälle. Soitto Sirjan äidille, joka lähti Klaukkalasta asti tuomaan vara-avainta. Tajusinpa myös, että eteisestä olisi kannattanut laittaa kengät piiloon - Gitta oli nimittäin juuri edellisenä iltana yksin ollessaan maistellut iskän nahkakenkiä... Tällä kertaa sain huokaista helpotuksesta, sillä mitään ei oltu syöty tai tuhottu. Ehkäpä Rölli oli pitänyt jöötä :D

Gitta ja Rölli jaksoivat riekkua aina yhteen asti yöllä, tauotta. Kuuden aikaan aamulla heräsin 40 kg riehuvaa koiraa mahani päällä. Eit ja perkeleet eivät menneet perille, fiksut nimittäin hyppäsivät Sirjan sänkyyn riehumaan. Yhdeksältä oli pakko viedä koirat ulos leikkimään, kun ei nukkumisesta tullut mitään.

Päivemmällä lähdimme juoksuttamaan koiria rantapuistoon ja järven jäälle. Tarkoituksena oli ottaa paljon kuvia, mutta meidän tuurilla alkoi tietysti satamaan lunta enkä viitsinyt ottaa kameraa kastumaan. Sen verran harmaatakin oli, että tummien koirien kuvaaminen valkoista lunta vasten olisi ollut aika toivoton yritys. Tokoa yritin Gitan kanssa vähän puistossa ottaa, mutta yritykseksi sekin jäi.. Järven jäällä koirat saivat jahdata sydämensä kyllyydestä frisbeetä.

Illalla lähdettiin takaisin kotiin ja kyllä oli Gitta poikki, nukkui koko illan ja seuraavan päivänkin ;). Kiitokset Sirjalle ja Röllille seurasta!