Lyhyt katsaus eilisistä agitreeneistä:

Radan teemaana oli välistä vedot. Gitan kanssa teimme niitä vielä tuplasti muita enemmän, koska A-esteen takia jouduimme sumplimaan rataa hieman uusiksi. Emme siis ota vielä kontakteja radalla. Välistä vedot sujuivat todella hyvin, G kääntyi nopeasti ja tarkasti lähes siivekkeitä nuollen aina seuraavalle hypylle. Sen sijaan kepeille lähetys (suora linja) ei meinannut sujua lainkaan kunnes Arto kehotti antamaan koiralle reilusti tilaa ja lähettämään sen. G haki kepit hyvin ja pujottelikin kaikki  kuusi keppiä ilman apuja, kun annoin sille tilaa. Maxirengasta G ei sen sijaan hahmottanut millään, edellisenä lauantaina purinalla se meni radan yhteydessä oikein hyvin. Lopulta laitoin koiran istumaan renkaan taaksen ja vedin namikädellä renkaan läpi, jolloin G kolautti jalkansa renkaan etureunaan sitä hypätessään. Kumma juttu, näössä ei kyllä pitäisi olla vikaa. Vapaaharkkapuolella otettiin takaaleikkauksia namilautasen kanssa ja pientä hyppypyöritystä.

Milon kanssa treenasin keppejä (12 kpl), samaa hyppykuviota kuin Gitan kanssa, takaaleikkauksia ja haltuunottoja. Kepit menivät ihan hyvin, vauhti on valtava ja tekniikka oikea. Ohjaajan täytyy vaan muistaa pitää suunsa tiukasti kiinni kunnes tehtävä on loppuun suoritettu, sillä kehuminen/kannustaminen tms. häiritsee Miloa selvästi silloin kun se tietää mitä tekee. Viimeinen keppi jäi aina kiertämättä, jos aloin kehumaan liian aikaisin.
Takaaleikkausten kanssa ei ollut mitään probleemaa, edes namilautasta ei tarvittu. Haltuunotot menivät jo edelliskertaa paremmin, mutta vaativat vielä paljon toistoja.
Hyppykuvio (6 aitaa) meni aivan älyttömän hyvin, Milo lukee ohjaajaan kroppaa ja liikkumista hyvin ja kuuntelee käskyjä tarkasti.