Perjantai-iltana ajeltiin Gitan agilitytreeneihin Keravalle, Manu pääsi myös mukaan, kun omat treenit jäivät maanantaina välistä. Teimme ensimmäisellä kierroksella täysimittaisen radan kisanomaisesti ja toisella kiekalla treenailtiin niitä ongelmakohtia.

Gitan kanssa rata sujui puoleen väliin hyvin, mutta aavistuksen myöhässä olleesta valssista johtuen G ehti käydä koskettamassa tyrkyllä ollutta A:ta. Homma hajosi käsiin, Gitta tempaisi perätysten lentokeinun ja renkaan välistä. Loppurata meni puhtaasti, mutta vauhti uupui ja käännökset levisivät.
  Yllättäen toinen kierros meni Gitan kanssa paljon paremmin ja saimme siistin nollan 14 sekuntia paremmalla ajalla. Yleensä G aina vähän lässähtää treenin loppua kohden eli tällainen parannus oli oikein positiivinen yllätys.

Manu repäisi hyllyn jo aikaisemmin kuin Gitta ampaisemalla täysin kuurona väärään päähän putkeen. Loppuradalla tuli hirveitä kaarroksia ja vääriä esteitä, onneksi ei tullut videolle...
  Toisella kierroksella Manu paineli jälleen väärään päähään putkeen vieläkin vahvemmasta haltuunotosta ja ohjauksesta huolimatta. Tehtiin samaa kohtaa uusiksi eräänkin kerran ja äijä heittäytyi entistä törpömmäksi. Se tuli kyllä käteen kiinni ja lähti kohti putken vasenta päätä, mutta kääntyi viime hetkellä oikealle väärään päähän! Ihan uskomatonta, pystyykö koira oikeasti tekemään noin tahallaan? Manu ilmeisesti pystyy. Lopulta Sari koutsi meni seisomaan väärän pään eteen ja homma saatiin toimimaan. Käsittämätöntä.

Lopuksi treenattiin itsenäisesti ongelmajuttuja. Gitan kanssa tehtiin rengasta yksittäisenä esteenä niin, että vein lelun valmiiksi toiselle puolelle. Tehtiin 5 toistoa kummaltakin puolelta ja joka kerta Gitta meni varmasti renkaan läpi ja irtosikin hyvin. Jeij!

Manun kanssa hinkattiin itsenäistä pujottelua eli kaukaa lähetyksiä (myös niin, etten itse liikkunut yhtään) sekä kepityksen jatkamista, vaikka juoksin reilusti edelle tai jäin reilusti jälkeen. Pari kertaa Manu meni toisesta välistä sisään vaikeimmista kulmista, mutta muuten meni todella hienosti.