Eilen tuli vietettyä Manun kanssa pitkä päivä purinalla kolmen startin merkeissä.

Aamulla oli vuorossa Anne Saviojan agilityrata, joka vaikutti mielestäni varsin mukavalta. Manukin tuntui todella kuuliaiselta, kun tokoiltiin hallissa ennen radalle lähtöä. Rata sujui mahtavan hyvin, mutta valitettavasti A:n jälkeen tuli napattua yksi ylimääräinen hyppy matkaan, joten HYL. Syy oli oma, A:n jälkeen olisi pitänyt kaartaa melko tiukasti vasemmalle, mutta itse otin ennen kaarrosta pienen askeleen eteenpäin joka sitten vei Manun edessä olevalle hypylle. Loppurata sujui taas kivasti, mutta näin jälkeenpäin mietittynä ei taidettu kyllä puomin kontaktille osua...

Toinen rata meni omasta mielestäni jälleen kivasti, muttei se puomin kontakti onnistunut edelleenkään. A:lle taas pysähtyi tälläkin radalla todella nätisti. 5 tuli ja aika -3.25, sijoitus 38. (hehheh). Tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen. Radan jälkeen kiikutin Manun harkkaesteille ja hinkkasin puomia aikas pitkään... Joka ikinen kerta pysähtyi niin nätisti, ei sitten radalla voinu, kun ihan varmasti osaa.

Illalla oli vielä Johanna Nybergin hyppyrata, jossa oli muutama aika inhottava kohta mm. pitkä kepeille vienti 90 asteen kulmasta aivan pituuden vierestä. Yllättävää kyllä kaikki sujui niin kuin pitikin, jopa kepeille vienti (!) ja nollahan sieltä tuli! Ohjaaja ei maitohappoisilla koivilla enää kovin kovaa painellut eikä Manukaan jaksanut baanata täysillä rankan päivän jälkeen, ajalla -7.67 jäätiin länderien ja koikkereiden taakse sijalle 13.

Oikein tyytyväinen olen kisapäivään. Manu oli todella kuuliainen (mitä se ei tosiaan aina ole) ja oma ohjauskin sujui yllättävän hyvin. Puomin kontakti kaivelee silti aika lailla, sitä on harjoiteltu NIIN paljon ja Manu osaa sen 100 % varmuudella, mutta ei onnistunut taaskaan kisoissa.