Blogin päivitysinto on päässyt hieman lopahtamaan, kun vapaa-aikaa on ollut koulun alkamisen jälkeen huomattavasti vähemmän... Yritän kuitenkin ryhdistäytyä ja kirjoitella mahdollisimman usein. Ihan jokaisesta pikkutreenistä ei tule merkintää, sillä kuten jo mainitsin niin aikaa ei ihan hirveästi ole.

Parit agitreeni on jäänyt päivittämättä + ainakin 4 tokotreenit. Agitreenit ovat menneet ihan hyvin. Molemmat koirat ovat kulkeneet kivasti, vaikka ohjaaja on vähän puujalkaillut. Pitäisi saada oma kroppa paremmin liikkeeseen erityisesti Gitan kanssa, joka sentään lukee ohjaajan kropan käyttöä herkästi. Manulla on ollut agissa pieni äijäkausi, mutta on taas palannut takaisin maan pinnalle. Kontaktit ovat treeneissä menneet älyttömän hyvin, mutta olen palkannut niistä vain satunnaisesti. Mietin itse kisojen ja treenien välistä eroa kontakteissa: treeneissä palkka tulee AINA, kisoissa ei koskaan. Päätin siis koittaa ihan satunnaista palkkaa eli Manu ei treeneissäkään tiedä milloin palkka tulee ja milloin ei.

Gitan kanssa tehtiin tällä viikolla muutama kisanomaisempi tokotreeni oli kokonaisia liikkeitä peräkkäin ilman palkkaa, lopussa superpalkka. Kaikki treenit menivät huippuhyvin! Vire löytyi ja PYSYI, seuraamiset ok, jättöliikkeet varmoja ja luoksetulotkin hyviä ja sivulle tulo varma.