Eilen illalla kävimme Ojangossa treenamassa Agirodun Open Class rataa koko remmin kanssa, vaikka tosin Manu on ainoa joka lähtee Vöyrille kisaamaan.

Treenasin ensin Milon kanssa pieniä pätkiä radasta. Läkähdyttävä helle ei herraa pahemmin hidastanut... Haltuunotot eivät millään meinanneet Miloa kiinnostaa, olisi vain niin hauskaa juosta täysillä eteenpäin. Loppujen lopuksi M kuitenkin alistui kohtaloonsa ja tuli haltuunotoissa hakemaan kädestä namit. Kontaktit ja kepit menivät ihan kivasti, mutta rimat lentelivät välillä :/

Tasoitusrata oli sen verran helppo, ettei siinä Manun kanssa mitään ongelmia ollut. Tosin rata ei aivan oikein mitotuksin mahtunut kentälle, joten täytyy vielä kisapaikalle katsoa tarkemmin. Kontaktit olivat oikein nätit (kuten aina treeneissä), ei auta kuin toivoa parasta ;)

Gitta oli kerännyt jo mukavasti kierroksia odotellessaan omaa vuoroaan. Heti toisen hypyn jälkeen G teki todellisen ylläritempun - kiepsahti nimittäin selän takaa putkeen haltuunotosta huolimatta. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, normaalistihan tuo ei hae mitään esteitä (ei edes vääriä), mutta sen kerran kun hakee niin se on sitten väärä. Noh, toisella yrityksellä meni joka tapauksessa oikein sulavasti, puomin kontakti aika hyvä, vaikka pysähtyi vähän liian aikaisin (etutassut eivät olleet maassa). Loppurata meni ihan kivasti, vaikka G tulikin parista hypystä ohi, kun yritin saada sitä irtoamaan edes puoli metriä. Tärkeintä kuitenkin, että Gitalla riitti intoa ja motivaatiota eikä se esimerkiksi jäänyt kesken radan haistelemaan tms.