Maanantai-iltana suuntasimme Miloisen kanssa kohti Järvenpäätä Sirjan ja nahkacollie Röllin luokse. Lähdimme saman tien rantaan juoksuttamaan ja uittamaan koiria, pieneen kaksioon jääminen kahden riehuvan koiran kanssa olisi ollut turhan riskialtis juttu... Eipä oltu ainoita rnatapuistossa, kun aurinko porotti täydeltä taivaalta ja lämpötila heitteli hellelukemien puolella, mutta onneksi koirat pysyivät hyvin lähellä eivätkä onnistuneet juoksemaan kenenkään viattoman auringonottajan mahan päältä :D. Milo oli uimamahdollisuudesta onnessaan ja olisi varmaan noutanut frisbeetä järvestä koko loppupäivän, jos joku olisi viitsinyt heittää. Rölli pulahteli rantavedessä ja yritti napata frisbeen Milolta aina, kun se toi lelun rantaan. Välillä piti totta kai spurttailla nurtsilla.
   Illan ohjelmaan kuului ihmisten osalta vuokraleffoja ja energiatankkausta koko elämän edestä. Pitää syödä, että jaksaa! Latasimme myös kuvat koneelle ja tulipahan todettua jälleen kerran miten vaikea Milosta on saada edes suht fiksun näköisiä poseerauskuvia ja kuinka kameran muistikortti oli täynnä mitä viisaimpia pelleilmeitä... Koirat olisivat saaneet käydä meidän puolesta nukkumaan, mutta se oli ilmeisesti liikaa toivottu. Miloinen riemastui korillisesta erinäisiä koiranleluja ja niiden kanssa piti riekkua tuntikaupalla. Team M & R saivat hajotettua vetoleikeillä useamman lelun kahteen osaan.
  Illalla myöhään menimme vielä rantsuun syöttämään itsemme verenhimoisille hyttysille ja käyttämään koirat iltalenkillä. Koiruuksilla taisi olla vähän vähemmän vauhtia kuin päivällä ja loppumatka remmissä kävellen sujui melkeinpä hyvin.

Tiistaina aamupäivällä lähdimme jälleen kerran - yllätys yllätys - rantsuun. Jokin tapahtuma keräsi ihmiset hyvin yhdelle reunalle puistoa, joten saimme juoksuttaa ja uittaa koiria rauhassa. Kuvia tuli otettua paljon, mutta tulos oli pitkälle sama kuin edellisenäkin päivänä :D. Iltapäivällä koirat rauhoittuivat nukkumaan. Neljän aikaan saapui kyyditsijä ja matkasimme takaisin kotia. Milo oli suhteellisen väsynyt ja nukkui koko illan ;)

1-3.jpg

2-2.jpg